Skip to main content

Pre-register Frits in de tuin van ’t IJkgebouw in Alkmaar

Hey Alkmaar!
Jullie dachten toch niet dat ik deze zomer geruisloos aan jullie voorbij liet gaan hè?! Afgelopen editie in de Grote Kerk was waanzinnig, maar ik wil toch ook wel eens met jullie in de zon dansen 
Daarom heb ik geregeld dat wij op van 17:00 (!) tot 23:00 uur op een heel lekker plekje gaan borrelen, eten, dansen, sjansen en genieten. Mag ik jullie van harte uitnodigen voor    … Frits bij het IJkgebouw!!
Bij deze prachtige locatie aan het water is het natuurlijk altijd al heerlijk vertoeven, maar deze keer nemen wij samen de hele tuin van het IJkgebouw over en toveren we het om tot een waar Silent Disco festijn! 
Dat lees je goed: Silent Disco! Dat betekent meezingen met de lekkerste hits van Frits en flirten op een ander niveau 
We starten een uurtje vroeger dan normaal, zodat we extra lang van de zon kunnen genieten en IJkgebouw zorgt uiteraard dat er allerlei lekkere happen op de kaart staan! 
❗️ BELANGRIJKE INFO ❗️
Dit event gaat alleen door als het weer het toelaat dus als er regen voorspeld wordt moeten we helaas cancelen (of een nieuwe datum plannen). Daarom heb ik ervoor gekozen de kaartverkoop pas op dinsdag 27 juni om 12:00 uur te laten starten. Om ervoor te zorgen dat je die ochtend als eerste toegang hebt tot de ticketshop hoef je je alleen maar even in te schrijven voor de pre-register: (link volgt snel!).
 Tickets: Er zal een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn dus om zekerder te zijn van tickets kun je je het beste even inschrijven voor de pre-register: (link volgt snel!). Je ontvangt de ticketlink dan 4 uur eerder dan de start van de reguliere verkoop.
Schrijf je hieronder in voor de pre-registratie en ontvang de ticketlink 4 uur voordat de reguliere kaartverkoop begint. Zo is de kans vele malen groter dat je bij deze bijzondere Frits editie kunt zijn. En geloof me; deze wil je niet missen!
LET OP: Je moet na het verzenden van het formulier je inschrijving nog bevestigen via de mail die je hebt gekregen (check je spam ook!).

Liefs, Frits Friday

Wat kun je verwachten?

1

Licht, geluid en decor op z’n Frits.

Ik tover elke unieke locatie om voor een nieuwe beleving op jouw vrijdagavond!
2

De leukste Frits DJ’s die je van mij gewend bent.

Ik nodig alleen de gezelligste DJ’s voor de juiste vibe en die handjes in de lucht!
3

Eten & Drinken

Mijn locaties zorgen voor heerlijke dranken en bij de chef bestel je eten om je vingers bij af te likken
4

De enige echte Fritspaal.

Zodat je jouw moment met die leuke collega of vriend meteen kunt vastleggen en aan de koelkast kunt hangen
5

Het rondje van Frits.

Die hou ik nog even geheim!
6

Een onvergetelijke avond uit

Waar nog lang over na gepraat zal worden..

Frits houdt van borrelen!

Zie jij jezelf al staan op de leukste locaties van Amsterdam? Friday it is!