Skip to main content

Frits Answers Questions

Wie is Frits?

Frits is jouw favoriete vrijdagborrel, hij houdt van afwisseling en je kunt hem elke editie op een andere unieke locatie vinden!

Welke muziek kan ik op Frits verwachten?

Frits draait onder andere Disco, RnB, House en HipHop. Na een rustig begin waarin mensen even wat kunnen bijkletsen en opwarmen gaan de voetjes van de vloer!

Wanneer is Frits jarig?

Frits viert zijn verjaardag elk jaar in Februari of Maart. Zijn vorige verjaardag was een groot succes in het westerunie complex. Ben jij er volgende keer ook gezellig bij?

Meer vragen

Algemeen

Wie is Frits?

Frits is een vrijdagborrel, houdt van afwisseling en is elke editie op een andere unieke locatie te vinden! Hij zorgt voor lekkere muziek, heerlijke drankjes, waanzinnige hapjes en nodigt jou, je collega’s en vrienden uit voor gezelligheid en vooral veel gekkigheid! Frits is de perfecte start van je weekend.

Wanneer is de volgende Frits borrel?

Al mijn evenementen kan je vinden op deze website. Volg mij ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom Frits.

Komt Frits ook naar mijn bedrijfsborrel of huwelijksfeest?

Dat kan zeker! Ik kom ook graag op jouw evenement. Laat jouw informatie achter op https://fritsfriday.nl/out-of-offrits/ en dan neem ik contact met je op.

Is Frits enigs kind?

Nee, sinds 2017 heb ik ook een zusje. Ze heet Lotje. Meer informatie over mijn zusje vind je op haar Facebook of Instagram

Welke muziek kan ik op Frits verwachten

Disco, RnB, House en HipHip. Ik start altijd rustig om nog even bij te kletsen en op te warmen. Uiteindelijk gaan de voetjes altijd van de vloer!

Minimale Leeftijd

De minimale leeftijd voor Frits z’n events is 23 jaar.

Locaties

Ik heb een leuke locatie voor een Frits borrel!

Super! Ik ben erg benieuwd en kom graag met je in contact. Wil je de gegevens over de locatie achterlaten op https://fritsfriday.nl/locatie-aanmelden/? Dan check ik het zo snel mogelijk!

Komt Frits ook een keer naar mijn stad?

Ja, graag! Stuur mij een mail op [email protected] met een suggestie voor een nieuwe stad. Bij voldoende aanmeldingen komen we ook jouw kant op!

Tickets

Ik weet niet zeker of mijn pre registratie wel goed is doorgekomen

Jouw pre registratie is pas goed doorgekomen wanneer je in het bedank scherm terecht komt. Mocht het nou op de een of andere manier niet lukken om deze te bereiken, stuur dan even een mailtje naar [email protected] en dan zorg ik ervoor dat jij ook als eerste kaarten kan kopen.

Ik kan helaas niet meer naar Frits, waar kan ik mijn kaarten verkopen?

Wat jammer dat je niet meer kan komen! Je kunt je tickets het best verkopen via Ticketswap.nl.

Het Frits evenement waar ik heen wilde is uitverkocht

Wat een pech! Ticketswap.nl al gecheckt? Als hier ook niks meer op staat raad ik je aan om je aan te melden voor de mailing van jouw stad zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe events. Tot snel!

Ik heb een kaartje gekocht via ticketswap maar twijfel of deze wel echt is

Wat leuk dat je een kaartje hebt gekocht! Bij enige twijfel kan je altijd mailen naar [email protected] en dan gaan wij alles voor je nakijken!

Ik heb een kaartje gekocht via Ticketswap en deze werkte niet

Ticketswap vraagt na afloop of jouw tickets gewerkt hebben. Mocht dit niet het geval zijn dan moeten zowel de koper als verkoper een formulier invullen. Niet helemaal zeker van de situatie? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] en dan zoek ik het voor je uit.

Overige Vragen

Mijn vraag staat er niet bij!

Voor alle overige vragen graag een mailtje sturen naar [email protected] of gebruik het contactformulier onderaan mijn site.

Op welke dag is Frits jarig?

Elk jaar vier ik mijn verjaardag in februari of maart. De afgelopen jaren was mijn verjaardagsfeestje in het Westerunie complex. Het lijkt mij gezellig als je er op mijn volgende verjaardag bij bent!