Skip to main content

Informatie betreffend COVID-19

Lees Meer

Lieve Fritsers,
Het kabinet heeft zojuist besloten dat alle evenementen boven 100 personen tot en met 31 maart, in de strijd tegen de verdere verspreiding van het Corona virus, afgelast moeten worden.

Ondanks dat jullie en ook de locaties en ik ons erg verheugd hadden op een avond vol plezier zijn we genoodzaakt deze evenementen te verplaatsen/cancelen.

Laat ik dan maar met het goede nieuws te beginnen: samen met WesterUnieWesterLiefdeWestergasterras en Transformatorhuis hebben we inmiddels al een nieuwe datum gevonden en ik zie jullie daarom allemaal graag op tijdens Frits 5 jaar!

Mocht deze nieuwe datum – om wat voor reden dan ook – voor jou niet goed uitkomen en je kunt er helaas niet bij aanwezig zijn, krijg je van mij de mogelijkheid tot een refund voor het gehele bedrag van de aankoop van jouw ticket(s).

Informatie over deze procedure zal ik zo spoedig mogelijk met jullie delen. Op dit moment ga ik samen met FC Groningen Horeca en Doloris aan de slag met een vervangende datum, zodat het evenement alsnog kan plaatsvinden.

Ons streven is om hier zo snel mogelijk meer informatie over aan jullie te verstrekken. Frits bij The Student Hotel moet ik helaas cancelen, maar ik hoop natuurlijk in de nabije toekomst een nieuwe datum te vinden om ook op deze mooie locatie met jullie te kunnen borrelen. Op dit moment hoop ik op jullie begrip en geduld in deze bijzondere situatie en dan zie ik je hopelijk gauw voor een borrel!

Liefs, Frits