Skip to main content

Huisregels & Voorwaarden

Frits doet zijn uiterste best om te garanderen dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft. Om dit te kunnen realiseren heeft hij een aantal voorwaarden en huishoudelijke mededelingen.

Toegang

Frits Friday behoudt zich het recht voor om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen.

Beleid

Frits Friday behoudt zich het recht voor om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen.

Evenement Registratie

Frits Friday behoudt zich het recht voor om bezoekers op de locatie van het evenement te registreren, op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.

Veiligheid

Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht.

Minimumleeftijd

Voor Frits Friday geldt een minimumleeftijd van 23 jaar. Bij twijfel over de leeftijd kan er altijd om een legitimatiebewijs gevraagd worden. Ben je nog geen 23 jaar of niet in staat een geldig legitimatiebewijs te tonen, dan kan je de toegang worden geweigerd.

Eigen Consumpties

Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.

Drugsbeleid

Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop. Personen die in bezit zijn van drugs worden direct overgedragen aan de politie.

Wapenverbod

Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden, worden in beslag genomen.

Commerciële Activiteiten

Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.

Risicobepaling

Het bezoeken van het evenement is volledig op eigen risico.

Entree & Doorstroom

Om de veiligheid van de bezoekers ten alle tijden te kunnen garanderen en om de in-en uitstroom soepel te laten verlopen, geldt na het scannen van je ticket de regel: binnen is binnen.

Schade

Frits Friday is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.

Ongeregeldheden

Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen worden onmiddellijk van het evenement verwijderd.

Fotoapparatuur

Het is verboden om (semi)professionele fotoapparatuur mee te nemen naar Frits Friday evenementen, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera of een GoPro zijn wel toegestaan. Selfiesticks zijn niet toegestaan.

Aansprakelijkheid

Frits Friday is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Annulering

Annulering of restitutie van eenmaal bestelde en aangeschafte tickets is niet mogelijk.

Gehoorbescherming!

We raden sterk aan om rekening te houden met eventueel hoog volume. Frits Friday is niet aansprakelijk voor eventuele gehoorbeschadiging.